European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 79371 - 79380 of 92176

Поздравительное письмо Председателя Европейского Совета Туска и Председателя Европейской Комиссии Юнкера Дональду Трампу по случаю его избрания следующим Президентом Соединенных Штатов

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, ia dorëzoi kreut të Kuvendit, Kadri Veseli dhe kryeministrit Isa Mustafa të mërkurën Raportin për Kosovën 2016 të Komisionit Evropian. Pas dorëzimit zyrtar, Apostolova bëri këto komente para shtypit:

Šefica kancelarije EU na Kosovu/Specijalna predstavnica EU, Nataliya Apostolova, je predsedniku Skupštine, Kadriju Veseljiju i premijeru Isi Mustafi u sredu dostavila Izveštaj o Kosovu za 2016. Evropske komisije. Nakon zvanične predaje, Apostolova je izjavila sledeće za medije:

Languages:

The head of the EU Office in Kosovo /EU Special Representative, Nataliya Apostolova, submitted to the Speaker of the Assembly, Kadri Veseli, and Prime Minister, Isa Mustafa, the European Commission's 2016 Kosovo Report. After the official handover Apostolova made the following remarks to the press:

Languages:

Le 11 novembre, les élèves du programme socio-éducatif Mazaya se produiront à l’auditorium de l’EIMD à Rabat. Pour la 1e fois, les élèves de la seconde promotion ouverte en janvier 2016, et soutenue par l'Union européenne, participeront au spectacle.

Pages