European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 73501 - 73510 of 87193

Statement by the Spokesperson on the settlements in Ramat Shlomo

Languages:

The Delegation of the European Union to Canada joined a global chorus of voices marking the International Day for the Elimination of Violence against Women on 25 November.

Languages:

La Délégation de l'Union européenne au Canada s'est jointe à la campagne internationale "Orange the World" marquant la Journée internationale pour l'élimination de la violence à l'égard des femmes.

Languages:

Përfaqësuesja e lartë Federika Mogerini sot në Bruksel kryesoi takimin e parë të Këshillit për Stabilizim Asociim në mes të Bashkimit Evropian dhe Kosovës, me një delegacion të lartë nga Kosova të udhëhequr nga Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa

High Representative Federica Mogherini today in Brussels chaired the first meeting of the Stabilisation and Association Council between the European Union and Kosovo, with a strong Kosovo delegation led by Prime Minister of Kosovo Isa Mustafa.

Visoka predstavnica, Federika Mogerini, je danas u Briselu predsedavala prvim sastankom Saveta za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije i Kosova, dok je na čelu jake kosovske delegacije bio premijer Kosova, Isa Mustafa

La haute représentante Federica Mogherini a présidé, aujourd’hui à Bruxelles, la première réunion du conseil de stabilisation et d’association entre l’Union européenne et le Kosovo, en présence d’une forte délégation kosovare menée par le Premier ministre du Kosovo, Isa Mustafa.

Pages