European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57221 - 57230 of 79142

Delegation Ethiopia in collaboration with Goethe Institute organized "Climate Diplomacy joint Arts Competition" yesterday at Goethe institute. More than 50 school children from three public and international schools were participated on the competition.

Ambassador Christina Lassen inaugurated in Tripoli new premises in the prison and a Forensic and Psychological Unit in the Palace of Justice.

Languages:

افتتحت اليوم السفيرة كريستينا لاسن منشآت جديدة في سجن طرابلس ومركز الطب الشرعي والنفسي في قصر العدل فيها، وذلك في إطار مشروعين يمولهما الاتحاد الأوروبي .

Languages:

A União Europeia e os seus Estados-Membros assinaram hoje um plano estratégico que traça as grandes linhas do futuro da política europeia de desenvolvimento. O Novo Consenso Europeu sobre o Desenvolvimento representa uma nova visão coletiva e um novo plano de ação para erradicar a pobreza e alcançar um desenvolvimento sustentável.

7 июня Европейская Комиссия начала общественное обсуждение будущего развития сферы обороны Европейского Союза, в который входит 27 стран.

7 июня Европейская Комиссия начала общественное обсуждение будущего развития сферы обороны Европейского Союза, в который входит 27 стран.

Languages:

The speech by Commissioner for European Neighbourhood Policy & Enlargement Negotiations, Johannes Hahn at the Investment Climate Forum in Belgrade

Languages:

Fjalimi i Komisionerit për Politika Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, Johannes Hahn në Forumin e Klimës së Investimeve në Beograd

Govor komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju, Johanesa Hana na Forumu o investicionom okruženju u Beogradu

Languages:

Kontrolloni tekstin pas mbajtjes së fjalimit!

Forumi i sotëm sjell së bashku sektorin publik dhe privat, bizneset vendore dhe Investitorë të Huaj Direktë, botën akademike dhe shoqërinë civile, si dhe përfaqësues nga Evropa dhe rajoni. Të gjithë ne ndajmë një synim të përbashkët: nxitjen e zhvillimit të Ballkanit Perëndimor duke eksploruar mundësitë për investime në rajon.

Languages:

Pages