European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54171 - 54180 of 79311

Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë / Përfaqësuese e Posaçme e BE-së, u takua sot me Ramush Haradinajn, Kryeministrin e sapozgjedhur të Kosovës, për të nënvizuar mbështetjen e vazhdueshme të BE-së për Qeverinë e Kosovës dhe njerëzit në trajtimin e sfidave më të mëdha të saj, si ekonomia, arsimi dhe sundimi i ligjit.

Natalija Apostolova, šefica kancelarije EU na Kosovu/Specijalna predstavnica EU, danas se sastala sa novoimenovanim premijerom Kosova Ramušom Haradinajom, kako bi naglasila kontinuiranu podršku EU Vladi Kosova i ljudima u rešavanju svojih najvećih izazova, kao što su oni u ekonomiji, obrazovanju i vladavini prava. Ambasador Apostolova podsetila je na današnju izjavu EU i najavila da će uslediti pisma predsedniku Vlade i ministrima, ističući prioritete EU i načine na koje EU može dopuniti napore vlade u rešavaju pitanja važnih za narod.

Languages:

EU Election Observation Mission calls for reforms and respect for the rule of law to rebuild trust ahead of the Presidential election re-run on 17 October

The Human Rights Council will gather in Geneva from 11 to 29 September, mobilizing and engaging with the international community to address and respond to human rights violations worldwide.

С 11 по 29 сентября в Женеве пройдет 36-я сессия Совета по правам человека ООН (СПЧ), активизируя международное сообщество и вовлекая его в борьбу против нарушения прав человека по всему миру.

З 11 па 29 верасня ў Жэневе пройдзе 36-я сесія Савета па правах чалавека ААН (СПЧ), актывізуючы міжнародная супольнасць і ўцягваючы яе ў барацьбу супраць парушэння правоў чалавека па ўсім свеце.

Pages