European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 51 - 60 of 58429

13 November 2019, New York – European Union Statement by Mr. Andrea Pontiroli, Counsellor, Delegation of the European Union to the United Nations, at the 74th Session of the United Nations General Assembly Fourth Committee, Agenda item 51: Report of the Special Committee to Investigate Israeli Practices Affecting the Human Rights of the Palestinian People and Other Arabs of the Occupied Territories

The EU has today brought a dispute to the World Trade Organization (WTO) against unlawful anti-dumping measures imposed by Colombia on frozen fries from Belgium, Germany and the Netherlands.

14 November 2019, New York – European Union General Statement after the vote at the 74th Session of the United Nations General Assembly Third Committee Draft resolution on the situation of human rights in Syria

(Traducción no oficial)

El día de hoy en Bruselas, la Unión Europea y México celebraron una Reunión de Alto Nivel sobre Asuntos Multilaterales. Esto ocurre después de la visita de la Alta Representante/Vice-Presidenta Federica Mogherini a México el 10 y 11 de septiembre, cuando se acordó intensificar la cooperación UE-México en asuntos multilaterales.

Languages:

Today in Brussels, the European Union and Mexico held a High Level Meeting on Multilateral Affairs. This follows the visit of High Representative/Vice-President Federica Mogherini to Mexico on 10-11 September, when it was agreed to step up EU-Mexico cooperation on multilateral issues.

Languages:

14 November 2019, New York – Introductory Statement by the European Union at the 74th Session of the United Nations General Assembly Third Committee on the Situation of human rights of Rohingya Muslims and other minorities in Myanmar

14 November 2019, New York – Introductory Statement by the European Union at the 74th Session of the United Nations General Assembly Third Committee on the Situation of human rights of Rohingya Muslims and other minorities in Myanmar

Takimi i 10-të i Komitetit të Stabilizim-Asociimit (SA) midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian u mbajt më 14 nëntor 2019, në Bruksel. Takimi u bashkëkryesua nga znj. Michela Matuella, Shefe e Njësisë për Shqipërinë, Bosnjen dhe Hercegovinën në Drejtorinë e Përgjithshme për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit të Komisionit Evropian (Komisioni) dhe z. Sokol Dedja, Zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme.

Languages:

Pages