European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 77721 - 77730 of 93842

BE shpreh vlerësimin më të lartë për angazhimin diplomatik të Ambasadës së SHBA në Tiranë dhe në veçanti të Ambasadorit të SHBA, Sh.T. Z. Donald LU.

BE dhe SHBA bashkëpunojnë ngushtë për të mbështetur popullin shqiptar në krijimin e një sistemi gjyqësor plotësisht të pavarur, të përgjegjshëm, të paanshëm dhe profesional.

Nisja e menjëhershme e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, i cili që prej javës së ardhshme do të mbikëqyrë rivlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve, është një tjetër angazhim i përbashkët BE SHBA.

Languages:

En el marco del apoyo sectorial que brinda la Unión Europea a Bolivia a la lucha contra las drogas se entregó equipamiento

Joint Communiqué following the EU-Peru High level Political Dialogue

Languages:

Comunicado conjunto tras el Diálogo Politico de alto nivel Perú-Unión Europea

Languages:

Realiza-se no dia 6 de Fevereiro, segunda-feira próxima, pelas 9 horas, na Assembleia Nacional Popular (ANP), uma Conferência Internacional sobre os Direitos Humanos. A iniciativa enquadra-se no âmbito da execução do projecto “Observatório dos Direitos”, assente numa parceria entre a Liga Guineense dos Direitos Humanos (LGDH) e duas instituições portuguesas, uma ONG, a ACEP, e um centro de investigação universitário, o CESA.

Pages