European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 77011 - 77020 of 88907

18 октября пресс-секретарь Европейской службы внешних связей сделала следующее заявление по случаю 25-й годовщины независимости Азербайджана.

We are happy to announce that the 2017 Erasmus+ Call for Proposals has been published today.

 

Erasmus+ offers opportunities for higher education mobility and cooperation projects with European partners. A Call for Proposals has now been launched with deadlines in February 2017.  

 

Languages:

Jemi të lumtur të njoftojmë se sot është publikuar Thirrja për Propozime Erasmus+  2017.

 

Erasmus+ ofron mundësi për lëvizje të arsimit të lartë dhe projekte bashkëpunimi me partnerë evropianë. Tashmë është hedhur Thirrja për Propozime me afate në shkurt 2017. 

 

Jeni të interesuar të merrni pjesë si institucion?

 

Languages:

On 24 October 2016, a group of 5 young professionals working for the Albanian public administration will commence a 3 weeks executive programme in the prestigious Sciences Po in Paris. They make part of a group of overall 30 young civil servants from the 6 Western Balkan countries (Albania, Bosnia & Hercegovina, Montenegro, the former Yugoslav Republic of Macedonia, Kosovo* and Serbia). The programme is funded by the European Union under the project "EU Scheme for Young Professionals in the Western Balkans" (http://eu4wb6.com/).

Languages:

Më 24 tetor 2016, një grup prej 5 profesionistësh të rinj që punojnë për administratën publike shqiptare do të nisin një program ekzekutiv 3 javor në Institutin prestigjioz “Sciences Po” në Paris. Ata janë pjesë e një grupi prej 30 nëpunësish të rinj civilë nga 6 vende të Ballkanit Perëndimor (Shqipëria, Bosnja & Hercegovina, Mali i Zi, ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë, Kosova* dhe Serbia). Programi financohet nga Bashkimi Evropian në kuadrin e projektit "Skema e BE-së për Profesionistët e Rinj në Ballkanin Perëndimor" (http://eu4wb6.com/).

Languages:

On 18 October, Ambassador Lenoir together with EU Ambassadors visited the Incident and Emergency Centre of the IAEA.

يتمحور موقف الاتحاد الأوروبي حول ضرورة تحقيق السلام الدائم من خلال إجراء مفاوضات لحل قضية القدس وجعلها عاصمة مستقبلية للدولتين كلتيهما

Pages