European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54981 - 54990 of 90300

Bashkimi Evropian përgëzon punën e autoriteteve të zbatimit të ligjit në Shqipëri dhe zhvillimet e fundit pozitive lidhur me hetimin e rasteve të krimit të organizuar dhe korrupsionit. 
Languages:

Déclaration sur les attaques perpétrées contre des églises chrétiennes à Surabaya en Indonésie

Statement by the Spokesperson on the attacks on Christian churches in Surabaya, Indonesia

Pernyataan Jurubicara Perwakilan Tinggi Uni Eropa tentang serangan di gereja-gereja Kristen di Surabaya, Indonesia

Languages:

Statement by the Spokesperson on the attacks on Christian churches in Surabaya, Indonesia

Languages:

Pernyataan Jurubicara Perwakilan Tinggi Uni Eropa tentang serangan di gereja-gereja Kristen di Surabaya, Indonesia

Languages:

Andreu Bassols entrega la Beca del Embajador a la Escuela Nacional de Danza "Morena Celarié”

Today, 12 May 2018, Europe Week celebrations continued in Korca with an open-air conference dedicated to the rich cultural heritage of Albania.

In Korca, a ceremony was held to announce and award the prize winners of the National Bed and Breakfast Architectural Competition: Tourism Into Tradition.  The competition was conducted as part of a series of events and activities dedicated to the European Year of Cultural Heritage and highlights Albania’s potential as a driver for economic growth and job creation.

Languages:

Sot, më 12 maj 2018, festimet e Javës së Evropës vazhduan në Korçë me një konferencë në mjedis të hapur kushtuar trashëgimisë së pasur kulturore të Shqipërisë.

Në Korçë u mbajt një ceremoni për shpalljen dhe vlerësimin e fituesve të çmimit të Konkursit Kombëtar Arkitektonik “Bed and Breakfast”: Turizmi në Traditë. Konkursi u zhvillua si pjesë e një serie veprimtarish dhe aktivitetesh kushtuar Vitit Evropian të Trashëgimisë Kulturore dhe thekson potencialin e Shqipërisë si shtysë për rritjen ekonomike dhe krijimin e vendeve të punës.

Languages:

In response to ongoing devastating floods in Kenya, the European Union has provided €1.5 million in humanitarian funding to assist the most affected families.

Pages