European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 77171 - 77180 of 93677

Fjalimi i Shefes së Zyrës së BE-së/Përfaqësueses së posaçme të Bashkimit Evropian Nataliya Apostolova në takimin konsultativ mbi themelimin e Komisionit për të vërtetën dhe pajtimin

Izlaganje šefice Kancelarije EU/specijalne predstavnice EU, Natalije Apostolova, na konsultativnom sastanku osnivanja Komisije za istinu i pomirenje

Languages:

The speech of the Head of EU Office/EU Special Representative Nataliya Apostolova at the consultative meeting on the establishment of the Commission for Truth and Reconciliation

Languages:

Прапануем Вашай увазе новы нумар "Еўрабюлетэня"

The new edition of the Eurobulletin is out.

Предлагаем Вашему вниманию новый выпуск "Евробюллетеня".

Communiqué de presse conjoint Union européenne - Union des Comores à l'occasion de la deuxième session du dialogue politique à Moroni, le jeudi 9 février 2017

Pages