European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 51 - 60 of 55886

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe autoriteteve të Kosovës më 19 shtator 2019 në Bruksel mbajtën Nënkomitetin e 3-të të MSA-së për ekonomi, çështje financiare dhe statistika. Takimi u përqendrua në ekonomi, çështje financiare, statistikë dhe kontroll financiar. Diskutimi u mbajt në kuadër të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (MSA), e cila hyri në fuqi në prill 2016. Në të gjitha fushat, Komisioni dhe Kosova u pajtuan për rëndësinë e zbatimit të prioriteteve përkatëse të Agjendës të Reformave Evropiane dhe të Programe të Reformave Ekonomike si dhe rekomandimeve nga Raporti i Komisionit Evropian për Kosovën

The European Commission representatives and Kosovo authorities held the 3rd SAA Sub-Committee on Economy, Financial Issues and Statistics on 19 of September 2019 in Brussels. The meeting focused on the economy, financial issues, statistics and financial control. The discussion was held in the framework of the Stabilisation and Association Agreement (SAA), which entered into force in April 2016. In all areas, the Commission and Kosovo agreed on the importance of implementing the relevant European Reform Agenda and Economic Reform Program priorities as well as the recommendations from the Commission’s Kosovo Report

Languages:

НҰР-СҰЛТАН – Бүгін елордада БҰҰ Бала құқықтары туралы конвенцияның 30 жылдығына орай #Kids4Rights балалар сурет байқауы жарияланды. Байқауды Қазақстандағы Еуропалық Одақ Өкілдігі Қазақстандағы ЮНИСЕФ, Бельгия және Швейцария елшіліктерімен бірлесіп ұйымдастырды.

NUR-SULTAN – Today in the capital city #Kids4Rights children's drawing contest dedicated to the 30th Anniversary of the UN Convention on the Rights of the Child has been announced. The competition is organized by the European Union Delegation to Kazakhstan jointly with the UNICEF in Kazakhstan, the Embassy of Belgium in Kazakhstan and the Embassy of Switzerland in Kazakhstan.

НУР-СУЛТАН – Сегодня в столице обьявлен конкурс детских рисунков #Kids4Rights, посвященный 30-летию Конвенции ООН о правах ребенка. Конкурс организован Представительством Европейского Союза в Казахстане совместно с ЮНИСЕФ в Казахстане, Посольством Бельгии в Казахстане и Посольством Швейцарии в Казахстане.

Languages:

Pages