European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 76971 - 76980 of 87015

Şengen zonasının yaradılmasından sonra Aİ ölkələri arasında səyahət daha da asanlaşmışdır. 
Keyfiyyət, müxtəliflik və imkanlar Avropanın ali təhsil müəssisələrinin təqdim etdiyi bir çox mənfəətlər arasındadır.
Languages:

Avropa İttifaqı, onun tarixi və üzv ölkələri haqqında ətraflı məlumat əldə edin. Aİ-də yaşayış haqqında faktlar və rəqəmlər
Languages:

Aİ vətəndaşlara müxtəlif üsullarla vakansiyalar, həmçinin dövlət sifarişləri təklif edir, eləcə də layihə və təşkilatlara dəstək üçün qrant formasında maliyyə dəstəyi göstərir.
Languages:

Aİ-nin region ilə münasibətləri; tarixi və Aİ siyasətləri və proqramları haqqında məlumat.
Languages:

EU je aktivna u širokom spektru tema, od ljudskih prava do transporta i trgovine. Lista tema koje rezimiraju šta EU radi u određenoj oblasti, korisni linkovi do relevantnih tela, zakona i dokumenata.
Languages:

BE-ja është aktive në një gamë të gjerë temash, nga të drejtat e njeriut deri te transporti dhe tregtia. Një listë temash që përmbledh atë që bën BE-ja në një fushë specifike, lidhje të dobishme për të shkuar te organet përkatëse, ligjet dhe dokumentet.

Spoljna politika, strategije, instrumenti i misije EU za podršku stabilnosti, promociju ljudskih prava i demokratije, pokušavaju da rašire napredak i podrže primenu vladavine prava i dobrog upravljanja.
Languages:

Politikat e huaja të BE-së, strategjitë, instrumentet dhe misionet për të mbështetur stabilitetin, për të promovuar të drejtat e njeriut dhe demokracinë, për të kërkuar përhapjen e prosperitetit dhe për të mbështetur zbatimin e ligjit dhe mirëqeverisjen.

Od stvaranja takozvane Šengenske zone, putovanje između EU zemalja je postalo mnogo lakše. 
Kvalitet, različitost i mogućnosti su među mnogim prednostima evropskih institucija višeg obrazovanja.
Languages:

Që prej krijimit të së ashtuquajturës "Zona Schengen", udhëtimi mes vendeve të BE-së është bërë shumë më i lehtë. 
Cilësia, diversiteti dhe mundësitë janë disa prej përfitimeve të shumta të institucioneve evropiane të arsimit të lartë.

Pages