European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 79021 - 79030 of 93919

"BE-ja është partneri, investitori dhe donatori kryesor i Kosovës dhe kjo ndihmë e re rikonfirmon angazhimin e BE-së ndaj rrugës evropiane të Kosovës", ka thënë Shefja e Zyrës së BE-së/PPBE Nataliya Apostolova.

„EU je najveći partner, investitor i donator Kosova i ova nova dodela sredstava iznova potvrđuje posvećenost EU evropskom putu Kosova“, rekla je šefica Kancelarije EU/SPEU Natalija Apostolova.

Languages:

EU co-funded Somalia Heritage Week festival attracts thousands in Nairobi

In mid-October, the city of Nairobi in neighbouring Kenya hosted a rare Somali cultural festival dubbed the Somali Heritage Week which brought together thousands of Somalis, non-Somali Kenyan and foreign cultural enthusiasts who gathered at the Kenya National Theatre to celebrate and sample the rich Somali culture.

Заявление Пресс-секретаря Европейской службы внешних действий в связи со смертным приговором в Беларуси

Заявление Пресс-секретаря Европейской службы внешних действий в связи со смертным приговором в Беларуси

Заява Прэс-сакратара Еўрапейскай службы знешніх дзеянняў у сувязі са смяротным прысудам у Беларусі

Pages