European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 68901 - 68910 of 88849

The EU Office in Kosovo/EU Special Representative is concerned about Kosovo authorities' intention to amend the Criminal Code of Kosovo with new provisions on libel and defamation.

Languages:

Zyra e BE-së në Kosovë/Përfaqësuesi Special i BE-së është e brengosur në lidhje me synimin e autoriteteve të Kosovës për të ndryshuar e plotësuar Kodin Penal të Kosovës me dispozita të reja për shpifjen dhe fyerjen.

Kancelarija EU na Kosovu/Specijalna predstavnica EU izražavaju zabrinutost zbog namere kosovskih vlasti da izmene Krivični zakon Kosova uz nove odredbe o uvredi i kleveti.

Languages:

I am glad to be here today and make a contribution during the national conference on the fight against corruption. I will speak on behalf of the development Partners. Let me start by thanking the Minister of Justice for organizing this conference and sharing the consultation paper.

Mariano Rajoy visitó Uruguay para hablar de las relaciones Uruguay-España e impulsar las negociaciones UE-Mercosur

المعرض الدولي للفلاحة بالمغرب 2017: ألبوم صور

شارك الاتحاد الأوروبي مرة أخرى في المعرض الدولي للفلاحة في إطار دورته الثانية عشرة بمكناس. إليكم بعض صور هذا المعرض واستقبال الزورار برواق الاتحاد الأوروبي

Pages