European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 55011 - 55020 of 77203

Shefi i Misionit dhe anëtari i Parlamentit Evropian, Z. Alojz Peterle, prezentoi deklaratën preliminare të Misionit për Vëzhgim të Zgjedhjeve nga Bashkimi Evropian për zgjedhjet e 11 qershorit, 2017, gjatë një konference për media në Prishtinë më 13 qershor.

Chief Observer and Member of the European Parliament, Mr Alojz Peterle presented the Preliminary Statement of the EU Election Observation Mission on the 11 June 2017 early legislative elections at a press conference in Pristina on 13 June.

The head of the delegation from the European Parliament, Mr Igor Šoltes, MEP also made a statement.

 

 

Languages:

Pages