European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 55291 - 55300 of 89857

The EU Delegation to Albania, the Ministry of Interior, the Ministry for Europe and Foreign Affairs, the Albanian mayors and the 61 EU local coordinators in the Albanian municipalities met today in Tirana to discuss local government performance on EU related matters. The discussions focused on the progress made towards establishing effective institutional and administrative systems for advancing the European integration process at the local level.

Languages:

Delegacioni i BE-së në Shqipëri, Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, kryebashkiakët shqiptarë dhe 61 koordinatorët vendorë të BE-së në bashkitë shqiptare u takuan sot në Tiranë për të diskutuar mbi performancën e pushtetit vendor në çështje që lidhen me BE-në. Diskutimet u përqendruan në progresin e bërë drejt ngritjes së sistemeve efektive institucionale dhe administrative për avancimin e procesit të integrimit evropian në nivel vendor.

Languages:

La Alta Representante y Vicepresidenta, Federica Mogherini, se reúne con el Presidente de la Asamblea Nacional de Venezuela junto con representantes de los principales partidos de la oposición

Languages:

La haute représentante et vice-présidente Federica Mogherini a rencontré le président de l'Assemblée nationale vénézuélienne ainsi que des représentants des principaux partis d'opposition

Languages:

High Representative/Vice-President Federica Mogherini met with the President of the National Assembly of Venezuela together with representatives of main opposition parties

Languages:

Pages