European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57211 - 57220 of 89820

The European Union election observation mission (EU EOM) in Sierra Leone 2018 issued its preliminary statement on the 7 March Presidential, Parliamentary and Local Councils elections.

Sot Komiteti i Monitorimit IPA u takua në Tiranë për të diskutuar mbi progresin në zbatimin e financimeve të BE-së për Shqipërinë. Takimi u bashkëkryesua nga Shkëlqesia e Tij Z. Ditmir Bushati, Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, dhe Znj. Michela Matuella, Shefe e Njësisë për Shqipërinë dhe Bosnje-Hercegovinën në Drejtorinë e Përgjithshme për Politikën Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit të Komisionit Europian.

Languages:

Today the IPA Monitoring Committee met in Tirana to discuss progress in the implementation of EU funding to Albania. The meeting was co-chaired by H.E. Mr Ditmir Bushati, Minister for Europe and Foreign Affairs, and Ms. Michela Matuella, Head of Unit for Albania and Bosnia and Herzegovina in the Directorate General for European Neighbourhood Policy and Enlargement Negotiations of the European Commission.

Languages:

COMMUNIQUE DE PRESSE

 

Le Président de la République Jovenel Moïse et l'ambassadeur de l'Union européenne Vincent Degert visitent les chantiers de la Route Nationale 3 financés par l'Union européenne

 

Port-au-Prince, le 9 mars 2018. En ce jour, à l'initiative du Président de la République, Jovenel Moïse, une délégation de haut niveau a visité différents projets routiers financés par l'Union européenne pour faire le point sur l'état d'avancement des travaux en cours.

Pages