European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 191 - 200 of 90157

Komisioni Evropian miratoi Pakon e Zgjerimit për vitin 2021 duke dhënë një vlerësim të detajuar të gjendjes dhe progresit të bërë nga Ballkani Perëndimor dhe Turqia në rrugën e tyre përkatëse drejt Bashkimit Evropian.

Европската комисија го усвои Пакетот за проширување за 2021 година, кој детално ги оценува состојбата и напредокот во Западен Балкан и Турција на нивниот пат кон Европската Унија.

Languages:

The European Commission adopted the 2021 Enlargement Package providing a detailed assessment of the state of play and the progress made by the Western Balkans and Turkey on their respective paths towards the European Union.

The EU in a changing and challenging world

Сегодня Европейский Союз опубликовал отчет о выполнении Соглашения об ассоциации между ЕС и Республикой Молдова. Отчет будет опубликован в преддверии 6-го заседания Совета ассоциации ЕС-Молдова, которое состоится 28 октября 2021 года.

Languages:

Bazat e procesit të pranimit

Languages:

Pages