European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 73531 - 73540 of 89815

Peter Ainsworth
Ferdinando Buatier de Mongeot
Theo Jacobs
Martin Kessen
John W. Vaudreuil

Languages:

Mr Peter Ainsworth is the Senior Anti-Corruption Counsel for the United States Department of Justice.

Languages:

Information on the structure and functioning of the IMO

Languages:

Informacion mbi strukturën dhe funksionimin e ONM-së

Languages:

The International Monitoring Operation (IMO) Management Board held its constitutive meeting today to begin monitoring the vetting of members of Albania’s judiciary. The meeting was chaired by Ms Genoveva Ruiz Calavera, Director for Western Balkans at the Directorate-General for Neighbourhood and Enlargement Negotiations of the European Commission. The IMO Management Board is composed of representatives of the European Commission, and of the United States government.

Languages:

Bordi Menaxhues i Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) mbajti sot mbledhjen e tij themeluese për fillimin e monitorimit të rivlerësimit të anëtarëve të gjyqësorit shqiptar. Takimi u kryesua nga zonja Genoveva Ruiz Calavera, Drejtore për Ballkanin Perëndimor në Drejtorinë e Përgjithshme për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit të Komisionit Evropian. Bordi Menaxhues i ONM-së përbëhet nga përfaqësues të Komisionit Evropian dhe të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.

Languages:

Pages