European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 77171 - 77180 of 93680

Fjalimi i Shefes së Zyrës së BE-së/Përfaqësueses së posaçme të Bashkimit Evropian Nataliya Apostolova në takimin konsultativ mbi themelimin e Komisionit për të vërtetën dhe pajtimin

Izlaganje šefice Kancelarije EU/specijalne predstavnice EU, Natalije Apostolova, na konsultativnom sastanku osnivanja Komisije za istinu i pomirenje

Languages:

The speech of the Head of EU Office/EU Special Representative Nataliya Apostolova at the consultative meeting on the establishment of the Commission for Truth and Reconciliation

Languages:

Прапануем Вашай увазе новы нумар "Еўрабюлетэня"

Pages