European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 68991 - 69000 of 90425

Ju bëjë thirrje të gjithë individëve përgjegjës, kandidatëve dhe drejtuesve të ardhshëm të subjekteve politike që të përmbahen nga gjuha denigruese dhe të refuzojnë të gjitha format e presionit që mund të dëmtojnë integritetin e procesit zgjedhor

koristim ovu priliku da pozovem sve odgovorne pojedince, kandidate i potencijalne lidere političkih subjekata da se uzdrže od jezika i odbace sve oblike pritiska koji mogu da ugroze integritet izbornog procesa

Languages:

OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights (ODIHR)
European Commission (EC)
European External Action Service (EEAS)
European Parliament Anti-Racism and Diversity Intergroup (ARDI)
Brussels
(26/05/2016)

The Troika (United States, United Kingdom, Norway) and the resident European Union Embassies in Khartoum are deeply concerned about reports of renewed fighting in Darfur between the Government of Sudan and Darfuri armed movements led by the Sudan Liberation Movement – Minni Minawi (SLM-MM).

Today is a sad day for the global community, as a key partner turns its back on the fight against climate change. The EU deeply regrets the unilateral decision by the Trump administration to withdraw the US from the Paris Agreement.

The European Union and the African Union reaffirm their strong commitment to full implementation of the Paris agreement, and call on all partners to keep up the momentum created in 2015.

A União Europeia lançou ontem em Bruxelas o projecto SOCIEUX+. Este mecanismo é uma segunda fase do projeto SOCIEUX, que facilita o acesso a assistência técnica europeia e cooperação triangular.

Канцэптуальныя запіскі (concept notes) прымаюць да 11-га ліпеня 2017 года.

Pages