European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 68981 - 68990 of 92289

European Commission and Kosovo authorities held kick of meeting for Economic Reform Programme 2018-2020

Languages:

Komisioni Evropian dhe autoritetet e Kosovës mbajtën takimin e parë të Programit të Reformave Ekonomike 2018-2020

Evropska komisija i kosovski organi vlasti održali sastanak radi pokretanja Programa ekonomske reforme 2018-2020

Languages:

Op-ed by Commissioner Bulc on regional transport cooperation between EU and Western Balkans, published in daily Koha ditore and news website Kossev.info

Languages:

Op-ed nga Komisionerja Bulc rreth bashkëpunimit rajonal në transport në mes të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, i botuar në të përditshmen Koha ditore dhe ueb sajtin e lajmeve Kossev.info

Op-Ed od strane komesarke Bulc o regionalnoj saradnji u oblasti saobraćaja između EU i Zapadnog Balkana, objavljen u dnevnom listu Koha ditore i na sajtu Kossev.info

Languages:

Pages