European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 191 - 200 of 87080

From a human rights approach to an environmental perspective, the European Union has long championed global cooperation on water, investing more than €2.5 billion in partner countries since 2014.

In response to the windstorm which hit The Gambia earlier this month, the European Union is providing €200,000 (12,053,000 Gambian Dalasis) in humanitarian funding to assist the most affected people.

 

Miratimi i reformës në drejtësi përfaqëson një moment në kohë që nisi një “epokë” të re për shtetin e së drejtës në Shqipëri. Është një nga hapat më të rëndësishëm të ndërmarrë nga vendi në 30 vitet që nga rënia e diktaturës. Ajo shënoi një fillim vendimtar për një Shqipëri moderne dhe evropiane.

Languages:

Pages