European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54861 - 54870 of 84702

BE-ja dënon dhunën në protestat e djeshme dhe sjelljen e anëtarëve të Parlamentit në seancën plenare. Proceset demokratike, qofshin ato seanca parlamentare apo protesta, duhen lejuar të zhvillohen në mënyrë paqësore. Qytetarët shqiptarë u kërkojnë përfaqësuesve të tyre të zgjedhur të tregojnë lidership dhe përgjegjësi, si dhe të punojnë në partneritet për të ndjekur reformat e rëndësishme që janë gjithashtu vendimtare për aspiratën e Shqipërisë për t’iu bashkuar BE-së.
 
Languages:

The EU joins call for Japan to end lethal research whaling. The EU reaffirms its opposition to commercial whaling and its support to the global moratorium on whaling in place for over 30 years

Languages:

19 December 2017, New York – Briefing by H.E. Ms. Joanne Adamson, Chargé d’Affaires a.i., Delegation of the European Union to the United Nations, on behalf of the High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy in her capacity as the Coordinator of the Joint Commission established by the Joint Comprehensive Plan of Action, to the Security Council Agenda item: Non-Proliferation.

Pages