European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 77621 - 77630 of 93893

Peter Ainsworth
Ferdinando Buatier de Mongeot
Theo Jacobs
Martin Kessen
John W. Vaudreuil

Languages:

Mr Peter Ainsworth is the Senior Anti-Corruption Counsel for the United States Department of Justice.

Languages:

Information on the structure and functioning of the IMO

Languages:

Informacion mbi strukturën dhe funksionimin e ONM-së

Languages:

Bordi Menaxhues i Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) mbajti sot mbledhjen e tij themeluese për fillimin e monitorimit të rivlerësimit të anëtarëve të gjyqësorit shqiptar. Takimi u kryesua nga zonja Genoveva Ruiz Calavera, Drejtore për Ballkanin Perëndimor në Drejtorinë e Përgjithshme për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit të Komisionit Evropian. Bordi Menaxhues i ONM-së përbëhet nga përfaqësues të Komisionit Evropian dhe të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.

Languages:

The International Monitoring Operation (IMO) Management Board held its constitutive meeting today to begin monitoring the vetting of members of Albania’s judiciary. The meeting was chaired by Ms Genoveva Ruiz Calavera, Director for Western Balkans at the Directorate-General for Neighbourhood and Enlargement Negotiations of the European Commission. The IMO Management Board is composed of representatives of the European Commission, and of the United States government.

Languages:

The European Security and Defence College (ESDC) supports the efforts of the Eastern Partnership (EaP) by providing targeted training and education events for members of national administrations. The very first event in this setting was conducted in 2014. Since then, the ESDC supported by EU Member States has organised 20 training events both in Brussels and in the capitals of the Eastern Partnership countries.

Pages