European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57331 - 57340 of 81819

Deklaratë nga Përfaqësuesja e Lartë/Zëvendëspresidentja Federica Mogherini dhe Komisioneri për Ndihmë Humanitare dhe Menaxhim të Krizave Christos Stylianides në Ditën Botërore Humanitare 2017

Izjava visoke predstavnice/potpredsednice Federike Mogerini i komesara za pitanja humanitarne pomoći i upravljanje krizama Hristos Stilijanides povodom Svetskog dana humanitarnih radnika 2017. godine

Statement by the High Representative/Vice-President Federica Mogherini and Commissioner for Humanitarian Aid and Crisis Management Christos Stylianides on the World Humanitarian Day 2017

Déclaration de Federica Mogherini, haute représentante/vice-présidente, et de Christos Stylianides, membre de la Commission chargé de l'aide humanitaire et de la gestion des crises, au sujet de la Journée mondiale de l'aide humanitaire 2017

Declaración de la Alta Representante y Vicepresidenta de la Comisión, Federica Mogherini, y del comisario de Ayuda Humanitaria y Gestión de Crisis, Christos Stylianides, sobre el Día Mundial de la Ayuda Humanitaria 2017

Declaração da Alta Representante/Vice-Presidente, Federica Mogherini, e do Comissário da UE responsável pela Ajuda Humanitária e Gestão de Crises, Christos Stylianides, sobre o Dia Mundial da Ajuda Humanitária 2017

In advance of the 10 October 2017 general elections in Liberia, the National Elections Commission (NEC) and UNDP have today completed training civil society organisations that will act as key civic and voter education partners over the coming months.

Pages