European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 81851 - 81860 of 92354

Во среда, 21 септември 2016 во 11.00 часот, во ЕУ Инфо центарот во Скопје ќе се организира информативна сесија за промоција на првиот Повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу поранешна Југословенска Република Македонија и Албанијаhrs на ИПА II 2014 и 2015.

Languages:

La UE visita al Proyecto Transformación, comercialización y consumo de alimentos que permita construir una vida digna en familias campesinas.

Xarici İşlər və Təhlükəsizlik Siyasəti üzrə Ali Nümayəndə/Avropa Komissiyasının vitse-prezidenti Federika Moqerini; Avropa Komissiyasının vitse-prezidenti Kristalina Corciyeva və Avropa Komissiyasının vitseprezidenti Cörki Kəteynen

Të mërkurën, më 21 shtator 2016 në ora 11.00, në Qendrën Informative në Shkup, do të organizohet konferencë për mediat dhe seancë informative për promovim të Thirrjes së parë në kuadër të Programit për Bashkëpunim Ndërkufitarë ndërmjet ish Republiks Jugosllave e Maqedonisë dhe Republikës së Shqipërisë, nën IPA II 2014 & 2015.

The Council of the EU adopted the "country and regional issues" part of the EU annual report on human rights and democracy in the world in 2015 which complements the thematic part of the report published on 20 June 2016.

Languages:

Dewan Uni Eropa mengadopsi bab tentang "isu-isu negara dan kawasan" dari laporan tahunan Uni Eropa tentang hak asasi manusia dan demokrasi di dunia pada tahun 2015 sebagai pelengkap bab tematik dari laporan yang diterbitkan pada tanggal 20 Juni 2016.

Languages:

La nueva Embajadora y Jefa de la Delegación de la Unión Europea (UE) en Chile, Stella Zervoudaki presentó sus Cartas Credenciales ante la Presidenta de la República de Chile, Sra. Michelle Bachelet el día martes 13 de septiembre.

On Wednesday, 21 September 2016, at 11:00hrs, an official opening event of the EU funded project "Enhancing Lifelong Learning through Modernizing the Vocational Education and Training and Adult Education Systems" with the Ministry of Education and Science as beneficiary, will be held at the Holiday Inn hotel in Skopje.

On Wednesday, 21 September 2016 at 11.00hrs, a Press Conference and info session will be organized in the premises of the EU Info Centre in Skopje for promotion of the 1st Call for Proposals under the Cross-border Cooperation Programme the former Yugoslav Republic of Macedonia – Republic of Albania, under the IPA II allocations 2014 & 2015.

Të mërkurën, më 21 shtator, në ora 11:00 në hotelin Holiday Inn në Shkup, do të organizohet eveniment në të cilin do të shënohet fillimi i projektit të financuar nga BE-ja nga i cili përfitues do të jetë Ministria e Arsimit dhe Shkencave “Avancimi i mësimit gjatë gjithë jetës përmes modernizimit të arsimit dhe trajnimit profesional dhe sistemeve për arsim të personave të moshuar”.

Pages