European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 81671 - 81680 of 90159

Declaration by the High Representative on behalf of the EU on the Award rendered in the Arbitration between the Republic of the Philippines and the People's Republic of China

Tajikistan has expressed satisfaction with the level of co-operation with the EU to date, and confirmed at the last Joint Committee meeting held in Dushanbe in November 2008.

David Schwendiman from the United States has been nominated as the new Lead Prosecutor for the Special Investigative Task Force (SITF). The SITF was established by the European Union in 2011 as an independent criminal investigation into the serious allegations contained in the Council of Europe Parliamentary Assembly report of January 2011 by Senator Dick Marty entitled: “Inhuman treatment of people and illicit trafficking in human organs in Kosovo”.

"Situata në Kosovë nuk është aq e keqe, në qoftë se merret parasysh se çfarë është bërë deri tani," tha në një intervistë për emisionin "Razgovor" të RTK2 Përfaqësuesi Special i BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, duke shtuar se me këtë në radhë të parë e mendon përparimin në procesin e Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim, marrëveshjet e arritura në Bruksel, integrimin e veriut, procesin e liberalizimit të vizave dhe pranimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare.

High Representative Federica Mogherini travelled yesterday to Mongolian capital Ulaanbaatar for the 11th Asia-Europe meeting (ASEM). The meeting started in a day of grief and mourning for the deadly attack in Nice.

On 14-15 July 2016, with the support of the EU a training course was held for Kazakhstan Supreme Court judges involved in teaching activities.

Pages