European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54111 - 54120 of 79253

Nataliya Apostolova, Head of EU Office in Kosovo/EU Special Representative, met today with Ramush Haradinaj, the newly elected Prime Minister of Kosovo, to underline the continued EU support to Kosovo Government and people in dealing with its greatest challenges, such as those in economy, education and rule of law. Ambassador Apostolova recalled today’s EU statement and announced it would be followed by letters to the Prime Minister and the Ministers, highlighting EU priorities and ways the EU can complement Government efforts to tackle issues important to the people.

Languages:

Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë / Përfaqësuese e Posaçme e BE-së, u takua sot me Ramush Haradinajn, Kryeministrin e sapozgjedhur të Kosovës, për të nënvizuar mbështetjen e vazhdueshme të BE-së për Qeverinë e Kosovës dhe njerëzit në trajtimin e sfidave më të mëdha të saj, si ekonomia, arsimi dhe sundimi i ligjit.

Natalija Apostolova, šefica kancelarije EU na Kosovu/Specijalna predstavnica EU, danas se sastala sa novoimenovanim premijerom Kosova Ramušom Haradinajom, kako bi naglasila kontinuiranu podršku EU Vladi Kosova i ljudima u rešavanju svojih najvećih izazova, kao što su oni u ekonomiji, obrazovanju i vladavini prava. Ambasador Apostolova podsetila je na današnju izjavu EU i najavila da će uslediti pisma predsedniku Vlade i ministrima, ističući prioritete EU i načine na koje EU može dopuniti napore vlade u rešavaju pitanja važnih za narod.

Languages:

EU Election Observation Mission calls for reforms and respect for the rule of law to rebuild trust ahead of the Presidential election re-run on 17 October

The Human Rights Council will gather in Geneva from 11 to 29 September, mobilizing and engaging with the international community to address and respond to human rights violations worldwide.

Pages