European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 55811 - 55820 of 70154

Është e thjeshtë: ju si qytetar nuk duhet të keni frikë se nëse nuk paguani ekstra mamaja apo fëmija juaj nuk do të marrë përkujdesje të plotë mjekësore; ju nuk doni të jeni në një situatë ku gjetja e një vendi pune nuk varet nga kualifikimet dhe aftësitë tuaja, por nga një tarifë. Ju nuk doni të mendoni se shansi juaj i vetëm për të fituar në gjykatë varet nga aftësia juaj për të paguar.

Ju doni që institucionet të punojnë si duhet dhe t’i trajtojnë të gjithë njësoj.

Languages:

M. Neven Mimica, Commissaire européen pour la coopération internationale et le développement, signe aujourd'hui un nouvel appui financier de 184 millions d'euros en présence du Président de la République du Bénin, M. Patrice Talon. Le soutien consiste en un appui direct au budget de l'Etat et une aide au processus de décentralisation.

DISCURSO
DIA INTERNACIONAL DE LUTA CONTRA A CORRUPÇÃO
9 Dezembro 2016
ESCOLA SECUNDÁRIA JOSINA MACHEL - MAPUTO
Embaixador da União europeia em Moçambique
EXCM. SR. SVEN KÜHN VON BURGSDORFF

Pages