European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54951 - 54960 of 68730

Statement by High Representative/Vice-President Federica Mogherini on the passing away of Fidel Castro

Languages:

Declaración de la Alta Representante/Vice Presidente Federica Mogherini sobre el fallecimiento de Fidel Castro

Languages:

Statement by the Spokesperson on the settlements in Ramat Shlomo

Languages:

Statement by the Spokesperson on the settlements in Ramat Shlomo

Languages:

The Delegation of the European Union to Canada joined a global chorus of voices marking the International Day for the Elimination of Violence against Women on 25 November.

Languages:

La Délégation de l'Union européenne au Canada s'est jointe à la campagne internationale "Orange the World" marquant la Journée internationale pour l'élimination de la violence à l'égard des femmes.

Languages:

Përfaqësuesja e lartë Federika Mogerini sot në Bruksel kryesoi takimin e parë të Këshillit për Stabilizim Asociim në mes të Bashkimit Evropian dhe Kosovës, me një delegacion të lartë nga Kosova të udhëhequr nga Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa

Pages