European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 79371 - 79380 of 92419

In the framework of the closing event of the EU funded twinning project Mr Arben Ahmetaj, Minister of Finance of Albania, Ms Romana Vlahutin, Ambassador of the European Union, Mr Johann Sattler, Ambassador of Austria, Mr Bernard Fitoussi, Ambassador of France and Mr Raymond Hill, European Commission, DG Budget and the twinning partners the Ministry of Finance of Austria and the Ministry for Economy and Finance of France attended the discussion on Responsible use of public funds organised at the Faculty of Economics, University of Tirana.

Languages:

Në eventin e mbylljes së projektit të binjakëzimit të Financuar me fondet e BE-së Z. Arben Ahmetaj, Ministër i Financave të Shqipërisë, Zj. Romana Vlahutin, Ambasadore e Delegacionit të Bashkimit Evropian, Z. Johann Sattler, Ambasador i Austrisë, Z. Bernard Fitoussi, Ambasador i Francës dhe Z.

Languages:

Statement by the Spokesperson on the Presidential elections in the Republic of Moldova

Pages