European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 58551 - 58560 of 69150

Të mërkurën, më 21 shtator 2016 në ora 11.00, në Qendrën Informative në Shkup, do të organizohet konferencë për mediat dhe seancë informative për promovim të Thirrjes së parë në kuadër të Programit për Bashkëpunim Ndërkufitarë ndërmjet ish Republiks Jugosllave e Maqedonisë dhe Republikës së Shqipërisë, nën IPA II 2014 & 2015.

On Wednesday, 21 September 2016, at 11:00hrs, an official opening event of the EU funded project "Enhancing Lifelong Learning through Modernizing the Vocational Education and Training and Adult Education Systems" with the Ministry of Education and Science as beneficiary, will be held at the Holiday Inn hotel in Skopje.

Los retos que nos plantean los tiempos difíciles demandan de nuestra parte nuevas ideas. Con ideas innovadoras y con visión de futuro. Tenemos que fomentar nuestro crecimiento interno y el bienestar de nuestros ciudadanos. Y tenemos que cooperar con los países vecinos para respaldar su propio crecimiento, estabilidad y bienestar. Solo podemos responder a este desafío con un trabajo coral en el que participen los sectores público y privado, las instituciones financieras y la sociedad civil. Como Unión Europea, estamos dando ejemplo.

On Wednesday, 21 September 2016 at 11.00hrs, a Press Conference and info session will be organized in the premises of the EU Info Centre in Skopje for promotion of the 1st Call for Proposals under the Cross-border Cooperation Programme the former Yugoslav Republic of Macedonia – Republic of Albania, under the IPA II allocations 2014 & 2015.

The International Centre for Migration Policy Development (ICMPD) presented the new EU-funded project “Support to the Implementation of the Mobility Partnership with Azerbaijan (MOBILAZE)” in Baku at the kick-off and coordination meeting of the project.

Languages:

Xarici İşlər və Təhlükəsizlik Siyasəti üzrə Ali Nümayəndə/Avropa Komissiyasının vitse-prezidenti Federika Moqerini; Avropa Komissiyasının vitse-prezidenti Kristalina Corciyeva və Avropa Komissiyasının vitseprezidenti Cörki Kəteynen

Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, and Ukraine will benefit from five new EU regional actions to support youth, small and medium-sized enterprises, maritime safety and border management in the Eastern Partnership. The actions will focus on four priority areas, including good governance, market opportunities, mobility and interconnections.

Të mërkurën, më 21 shtator, në ora 11:00 në hotelin Holiday Inn në Shkup, do të organizohet eveniment në të cilin do të shënohet fillimi i projektit të financuar nga BE-ja nga i cili përfitues do të jetë Ministria e Arsimit dhe Shkencave “Avancimi i mësimit gjatë gjithë jetës përmes modernizimit të arsimit dhe trajnimit profesional dhe sistemeve për arsim të personave të moshuar”.

Pages