European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 21 - 30 of 70297

The Delegation of the European Union to the Republic of Moldova is looking for a Strategic Communication Press and Information Officer in the Political, Press and Information Section.

Languages:

The Delegation of the European Union to the Republic of Moldova is looking for a Strategic Communication Press and Information Officer in the Political, Press and Information Section.

Languages:

Sot, Komisioni, në emër të BE-së, miratoi Memorandume Mirëkuptimi (MM) për programet e Ndihmës Makro-financiare (NMF) me tetë partnerë. Marrëveshjet janë pjesë e paketës NMF prej 3 miliardë eurosh për tetë partnerë të zgjerimit dhe fqinjësisë , që synojnë t’i ndihmojë ata të kufizojnë pasojat ekonomike të pandemisë së koronavirusit.

Languages:

As of today, the Commission, on behalf of the EU, has agreed Memoranda of Understanding (MoU) on macro-financial assistance (MFA) programmes with eight partners. The agreements are part of the €3 billion MFA package for ten enlargement and neighbourhood partners, aimed to help them limit the economic fallout of the coronavirus pandemic.

Languages:

وافقت المفوضية نيابة عن الاتحاد الأوروبي اعتبارًا من اليوم على مذكرات تفاهم بشأن برامج المساعدة المالية الكلية مع ثمانية شركاء.

Pages