European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 73651 - 73660 of 93945

Official representatives from Melbourne, Adelaide, Canberra and Hobart and their twin European Union cities will head to the Victorian capital today for the launch of the European Union's "World Cities" project.

Statement on behalf of the Member States of the European Union by Ms. Carmen Csernelházi, Counsellor at the European Union Delegation to the United Nations, at the 71st Session of the General Assembly Fifth Committee on 149. Administrative and budgetary aspects of financing UN PKOs: Cross-cutting issues – SEA.

Tomorrow, the European Union's 2017 anti-corruption campaign will conclude with a high level Anti-Corruption Conference held in the Presidential Palace co-hosted between their excellences, the President of Afghanistan and the EU Ambassador to Afghanistan.

Hari ini, Uni Eropa dan Sekretariat ASEAN menyelenggarakan EU-ASEAN Run untuk pertama kalinya. Kegiatan ini mempertemukan lebih dari 1700 warga Eropa dan ASEAN di Jalan Sudirman dan Jalan Sisingamangaraja. EU-ASEAN Run, yang merupakan edisi khusus kegiatan tahunan EU Run, diadakan bersama ASEAN untuk sekaligus merayakan tiga peristiwa bersejarah: 40 tahun kemitraan Uni Eropa dan ASEAN, 50 tahun berdirinya ASEAN dan 60 tahun Traktat Roma yang merupakan cikal bakal Uni Eropa.

I nderuar Kryeministër, Ministra, anëtarë të Parlamentit, zonja Kryebashkiake, kolegë Ambasadorë, të dashur qytetarë të Gjirokastrës dhe Shqipërisë,

Jam vërtet e nderuar dhe e lumtur që mund t’ju drejtohem sot, në emër të Bashkimit Evropian, në veprimtarinë që kremton më së miri Evropën.

Është një ndjesi e veçantë ta thuash këtë në një qytet që mbrohet si trashëgimi botërore, një qytet që ka rritur artistë të mëdhenj si Kadare dhe Çabej, ndër të tjerë, të cilët e kanë pasuruar kulturën evropiane dhe botërore.

Languages:

Honourable Prime Minister, Ministers, members of Parliament, Madame Mayor, fellow Ambassadors, dear citizens of Gjirokastra and  Albania,

I am truly honoured and happy that I can address you today, on behalf of European Union, at the event that celebrates Europe at its best.

It is a particular feeling saying this in a city that is protected as world heritage, a city that has raised great artists such as Kadare and Tchabei, among others, who have have enriched European and world culture.

Languages:

اصدر ممثل الاتحاد الأوروبي ورؤساء بعثات دول الاتحاد الأوروبي في القدس ورام الله البيان التالي:

Languages:

The European Union Representative, the EU Heads of Mission in Jerusalem and Ramallah issue the following statement.

Languages:

Pages