European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57191 - 57200 of 85147

Johannes Hahn, Komisioneri për Politikat e Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit do të jetë në  Tiranë, Shqipëri, nga data 8 deri më 10 nëntor, për të marrë pjesë në Ditët e Medias BE-Ballkani Perëndimor.

Veprimtaria do të mbledhë mbi 250 përfaqësues të organeve të shtypit dhe organizatave mediatike, si dhe politikëbërës nga BE-ja dhe Ballkani Perëndimor për të diskutuar mbi lirinë e shprehjes, qëndrueshmërinë ekonomike të sektorit të medias dhe rolin e medias në procesin e anëtarësimit.

Languages:

The new Ambassador and Head of Delegation of the European Union to Uganda, H.E Attilio PACIFICI presents his credentials to H.E President Yoweri K. Museveni at State House, Entebbe.

Following the adoption of its ambitious External Investment Plan (EIP), the European Union (EU) organised a one-day outreach event in Cairo on Wednesday 8 November as part of its implementation to boost investments and support more inclusive and sustainable development in Africa and the European Neighbourhood.

Languages:

نظم الاتحاد الأوروبي اليوم الأربعاء مؤتمرا بالقاهرة للترويج لخطته الطموحة للاستثمار الخارجي عقب إقرارها كجزء من تعزيز الاتحاد للاستثمارات ودعمه لتنمية أكثر شمولا واستدامة في أفريقيا ودول الجوار الأوروبي.

Languages:

The OPEN Media Hub and Press Club Belarus are inviting journalists to take part in an advanced training on multimedia TV and video production which will take place in Minsk on November 28-30, 2017.

OPEN Media Hub и Пресс-Клуб Беларусь приглашают журналистов принять участие в углублённом тренинге по мультимедийному телевизионному и видеопроизводству в Минске 28-30 ноября 2017 г.

OPEN Media Hub і Прэс-Клуб Беларусь запрашаюць журналістаў прыняць удзел у паглыбленым трэнінгу па мультымедыйным тэлебачанні і відэавытворчасці ў Мінску 28-30 лістапада 2017 г.

Pages