European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 73361 - 73370 of 92248

Following months of negotiations, the European Commission has secured today a 10-year pledge to save the Mediterranean fish stocks and protect the region’s ecological and economic wealth.

Languages:

Pas disa muajsh negociata, Komisioni Evropian ka siguruar sot një zotim 10 vjeçar për të ruajtur stoqet e peshqve në Mesdhe, si dhe për të mbrojtur pasurinë ekologjike dhe ekonomike të rajonit.

Languages:

Pages