European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57101 - 57110 of 92247

 

Jemi mbledhur sonte për të kremtuar atë çka jemi, atë tek e cila besojmë, për të kremtuar identitetin tonë e vlerat tona, për të kremtuar këtë kontinent të madh dhe Bashkimin, i cili po e bën botën një vend shumë më të mirë.

Languages:

Sixty-eight years ago today, French foreign minister Robert Schuman proposed a joint authority to oversee French and German production of coal and steel, launching an ambitious and remarkable project which has shaped the course of European history and redefined Europe's place in the world.

This project – of peace, of partnership, of shared values and solidarity – is far from over.

La Convocatoria de Ciudades de Chile para la Cooperación entre Ciudades del Programa de Cooperación entre ciudades Europeas y Latinoamericanas sobre Desarrollo Urbano Sustentable está abierta. Las municipalidades elegidas serán asociadas a ciudades de Europa que pasaron por cuestiones similares para enfrentar, en conjunto, un problema de desarrollo sostenible.

#RetoEuropaGT  #DíaDeEuropaGT  

En el mes europeo invitamos al público guatemalteco a participar en el #RetoEuropaGT  para divertirse, aprender y ganar juntos.

¿En qué consiste esta dinámica en redes sociales?

El reto se llevará a cabo del 9 de mayo al 31 de mayo de 2018.

  • Deri në 35.5 milionë € grante nga BE-ja përmes Kornizës Investuese të Ballkanit Perëndimor (WBIF) për të plotësuar huanë e BERZH-it
  • BERZH, BE dhe partnerët financojnë për të përmirësuar linjën hekurudhore Tiranë-Durrës dhe lidhjen e re me Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës në Shqipëri
  • Mbështetje për projektet jetike të infrastrukturës dhe lidhjes për të rritur integrimin rajonal të Ballkanit Perëndimor

 

Languages:

Pages