European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54131 - 54140 of 75177

In the framework of the European Neighbourhood Programme for Agriculture and Rural Development (ENPARD), implementing organisation CARE and its partner International School of Economics at Tbilisi State University (ISET) presented Value Chain Studies of Georgia’s Tea and Trout Sectors.

Languages:

ევროკავშირის სოფლისა და სოფლის მეურნეობის განვითარების ევროპის სამეზობლო პროგრამის (ENPARD) ფარგლებში, განმახორციელებელმა ორგანიზაციამ „CARE“ და მისმა პარტნიორმა ISET-ის კვლევითმა ინსტიტუტმა, ქართული ჩაისა და კალმახის სექტორების ღირებულებათა ჯაჭვის კვლევა წარმოადგინა.

Languages:

Director General for Neighbourhood and Enlargement Negotiations Christian Danielsson visited Tirana today. He met with Prime Minister Rama, Minister of Foreign Affairs Bushati, Minister for Economy Ekonomi, Minister for European Integration Gjosha, Speaker Meta and Chair of the Democratic Party Basha.


He congratulated the political leaders for the show of democratic maturity in reaching an agreement to solve the political impasse. He emphasised the importance of implementing smoothly the agreement.

Languages:

Drejtori i Përgjithshëm për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit Christian Danielsson vizitoi sot Tiranën. Ai u takua me Kryeministrin Rama, Ministrin e Punëve të Jashtme Bushati, Ministren e Ekonomisë Ekonomi, Ministren për Integrimin Evropian Gjosha, Kreun e Kuvendit Meta dhe Kryetarin e Partisë Demokratike Basha.


Ai përgëzoi udhëheqësit politikë për shfaqjen e pjekurisë demokratike me arritjen e një marrëveshjeje për zgjidhjen e ngërçit politik. Ai theksoi rëndësinë e zbatimit pa probleme të marrëveshjes.

Languages:

Pages