European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54101 - 54110 of 88732

La haute représentante/vice présidente, Federica Mogherini, rencontre le représentant spécial des Nations unies pour la Libye, M. Ghassan Salamé

Languages:

High Representative/Vice-President Federica Mogherini meets UN Special Representative for Libya Ghassan Salame

Languages:

The EU Delegation to Albania, the Ministry of Interior, the Ministry for Europe and Foreign Affairs, the Albanian mayors and the 61 EU local coordinators in the Albanian municipalities met today in Tirana to discuss local government performance on EU related matters. The discussions focused on the progress made towards establishing effective institutional and administrative systems for advancing the European integration process at the local level.

Languages:

Delegacioni i BE-së në Shqipëri, Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, kryebashkiakët shqiptarë dhe 61 koordinatorët vendorë të BE-së në bashkitë shqiptare u takuan sot në Tiranë për të diskutuar mbi performancën e pushtetit vendor në çështje që lidhen me BE-në. Diskutimet u përqendruan në progresin e bërë drejt ngritjes së sistemeve efektive institucionale dhe administrative për avancimin e procesit të integrimit evropian në nivel vendor.

Languages:

Pages