European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 85131 - 85140 of 92411

Një reformë tërësore dhe e thellë në drejtësi ka qenë prej një kohe të gjatë kërkesa e shumicës dërrmuese të qytetarëve shqiptarë. Ajo është gjithashtu thelbësore për hapin tjetër të vendit drejt integrimit në BE.

Propozimi ligjor që ndodhet tashmë para Kuvendit pasqyron rekomandimet e Komisionit të Venecias dhe përputhet plotësisht me standartet evropiane. Është thelbësore që ky propozim të miratohet me një shumicë prej 2/3 që kërkohet.

Languages:

LETTRE D’INFORMATION DE LA DÉLÉGATION DE L’UNION EUROPÉENNE EN TUNISIE

EU relation with the International Organisations in Vienna

Starting May 30 to June 2, 2016, the European Union (EU) held training and outreach sessions with staff of the European Union Delegation to Botswana & SADC as well as local and regional partners focusing on a rights-based approach to development.

The Organisation of Eastern Caribbean States (OECS) came into being on 18 June 1981, when seven Eastern Caribbean countries signed a treaty agreeing to cooperate with each other and promote unity and solidarity among the Members. The Treaty became known as the Treaty of Basseterre, so named in honour of the capital city of St. Kitts and Nevis where it was signed.

Relations between the European Union, Switzerland and Liechtenstein

Pages