European Union External Action

EEAS RSS Feeds

Displaying 81341 - 81350 of 89823

"The situation in Kosovo is not so bad, if you take into account what has been done so far, '' said in an interview with "Razgovor" show of RTK2 the EU Special Representative in Kosovo, Samuel Zbogar, adding that primarily this means with the progress on the Stabilisation and Association Process, agreements reached in Brussels, the integration of the north, the visa liberalization process and the admission of Kosovo to international organizations.

Languages:

"Situacija na Kosovu nije toliko loša, ukoliko se uzme u obzir ono što je do sada urađeno’’, rekao je gostujući u emisiji Razgovor RTK2 Specijalni predstavnik EU na Kosovu Samuel Žbogar, napomenuvši da pre svega misli na Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, dogovore u Briselu, integraciju severa, proces vizne liberalizacije i prijem Kosova u međunarodne organizacije.

Languages:

On 14-15 July 2016, with the support of the EU a training course was held for Kazakhstan Supreme Court judges involved in teaching activities.

"Situata në Kosovë nuk është aq e keqe, në qoftë se merret parasysh se çfarë është bërë deri tani," tha në një intervistë për emisionin "Razgovor" të RTK2 Përfaqësuesi Special i BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, duke shtuar se me këtë në radhë të parë e mendon përparimin në procesin e Marrëveshjes për Stabilizim-Asociim, marrëveshjet e arritura në Bruksel, integrimin e veriut, procesin e liberalizimit të vizave dhe pranimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare.

High Representative Federica Mogherini travelled yesterday to Mongolian capital Ulaanbaatar for the 11th Asia-Europe meeting (ASEM). The meeting started in a day of grief and mourning for the deadly attack in Nice.

On 14-15 July 2016, with the support of the EU a training course was held for Kazakhstan Supreme Court judges involved in teaching activities.

Pages