European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57251 - 57260 of 81891

The focus of the meeting will be on boosting the implementation of the commitments taken at the Trieste Summit in July 2017

Languages:

Fokusi i takimit do të jetë nxitja e zbatimit të angazhimeve të marra në Samitin e Triestes në korrik 2017

Languages:

Johannes Hahn, Commissioner for European Neighbourhood Policy and Enlargement Negotiations, will travel to Durrës, Albania, on Saturday 26 August, to attend the informal meeting of the Prime Ministers of the Western Balkans Six.

Languages:

Johannes Hahn, Komisioneri për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, do të udhëtojë për në Durrës, Shqipëri, të shtunën më 26 gusht, për të marrë pjesë në takimin joformal të Kryeministrave të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Johannes Hahn, komesar za evropsku politiku susedstva i pregovore o proširenju, otputovaće u Drač, Albanija u subotu, 26. avgusta, kako bi prisustvovao neformalnom sastanku premijera u sklopu inicijative zapadnobalkanske šestorke.

Languages:

The trade officers of the EU Delegation today held a meeting with representatives from the Anti-Counterfeit Agency.

The grant is to be provided to the services of the finance ministry responsible for the management of the EU’s €460 million support programme to Rwanda.

Statement by EU Office in Kosovo/EU Special Representative and EULEX on process of selection of Supreme Court and Court of Appeals presidents

Languages:

Pages