European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 71 - 80 of 58676

Fushata botërore e BE-së dhe UNICEF-it #TheRealChallenge, (sfida e vërtet) u nis për të shënuar përvjetorin e Konventës së KB mbi të Drejtat e Fëmijës, por gjithashtu edhe të tregojnë mbi shkeljet e përditshme dhe të vazhdueshme të këtyre të drejtave. Të rinjtë nga vendi iu bashkuan sfidës TikTok duke prezantuar këndvështrimet e tyre mbi të drejtat e fëmijëve

ЕУ и УНИЦЕФ ја покренаа глобалната кампања #TheRealChallenge (вистински предизвик) за да ја обележат годишнината од Конвенцијата на ОН за правата на детето, но и за да укажат на секојдневното кршење на тие права. Млади од земјава му се приклучија на ТикТок-предизвикот со нивни видувања на тие права

Languages:

#TheRealChallenge EU-UNICEF global campaign was launched to mark the anniversary of the UN Convention of the Rights of the Child, but also to point at continuous violation of these rights on a daily basis. Youth from the country joined this TikTok challenge by presenting views on their own rights

Govor šefice Kancelarije EU/SPEU, Nataliye Apostolove na događaju povodom Međunarodnog dana dece

Languages:

Fjala e Shefes së Zyrës së BE-së/Përfaqësueses së Posaçme të BE-së, Nataliya Apostolova në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve

Remarks by the Head of EU Office/EUSR, Nataliya Apostolova at the event marking International Children's Day

Languages:

Millions of young people have spread the message of children’s rights in the run-up to the 30th anniversary of the UN Convention on the Rights of the Child - thanks to a joint campaign by the European Union and UNICEF.

Pages