European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 55751 - 55760 of 89860

The EU and ASEAN held a launch event today (17/4) to celebrate the recent start of EU-ASEAN initiatives on policy dialogue and regional economic integration. The Enhanced Regional EU-ASEAN Dialogue Instrument (E-READI) and the Enhanced ASEAN Regional Integration Support from the EU (ARISE Plus) are two flagship programmes of EU development cooperation in ASEAN with an overall budget of EUR 61 million.

Photos: Launch of ARISE Plus and E-READI

On 17 April 2018, the EU and ASEAN held a launch event to celebrate the recent start of the Enhanced Regional EU-ASEAN Dialogue Instrument (E-READI) and the Enhanced ASEAN Regional Integration Support from the EU (ARISE Plus). E-READI and ARISE Plus are two flagship programmes of EU development cooperation in ASEAN with an overall budget of EUR 61 million.

With this year's Enlargement package and country reports the European Commission reconfirms its continued commitment to the European perspective of Kosovo and to the fundamental EU values as essential to enlargement.

Languages:

Me paketën e zgjerimit të këtij viti dhe raportet për vendin, Komisioni Evropian rikonfirmon angazhimin e tij të vazhdueshëm ndaj perspektivës evropiane të Kosovës dhe vlerave themelore të BE-së si elemente thelbësore të zgjerimit

U ovogodišnjem paketu proširenja i izveštajima Evropske komisije za zemlje, iznova se potvrđuje njena kontinuirana posvećenost evropskoj perspektivi Kosova i osnovnim vrednostima EU kao nečemu od presudnog značaja za proširenje

Languages:

Pages