European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54981 - 54990 of 75603

High Representative/Vice President Federica Mogherini today announced new support for Somalia worth €200 million at the London Conference on Somalia, where partners agreed on a Security Pact for the country.

Languages:

Federica Mogherini annonce une nouvelle aide en faveur de la Somalie d’un montant de 200 millions d’euros lors de la conférence de Londres

Languages:

Dear citizens of Albania, dear friends,

Languages:

Të dashur qytetarë shqiptarë, të dashur miq,
 
Sot po ju drejtohem me shqetësim të madh. 
 
Gjatë javëve të fundit, janë bërë disa përpjekje për të promovuar dialogun mes partive politike në Shqipëri nga përfaqësues të BE-së, përfshirë edhe mua, si dhe nga partnere të tjerë ndërkombëtarë. 
Kemi dëgjuar me vëmendje shqetësimet dhe pritshmëritë e të gjitha palëve, duke u përpjekur të ndihmonim për gjetjen e një zgjidhjeje për krizën në vazhdim.

Languages:

On May 11th a nation-wide communication campaign “Open Europe”, which will explain rights and obligations related to the visa free travel to 30 European countries was launched in Ukraine.

Сьогодні, 11 травня, в Україні стартує загальноукраїнська комунікаційна кампанія з візової лібералізації із країнами Євросоюзу «Відкрий Європу».

Languages:

Le Chef de Délégation au Burundi, Wolfram Vetter et les Ambassadeurs des Etats membres (Allemagne, Belgique, France, Royaume-Uni) ont effectué du 4 au 5 mai 2017 une visite à l'intérieur du pays.

Pages