European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 101 - 110 of 70340

Déclaration du Haut Représentant/Vice-Président (Borrell) et des Commissaires pour la Gestion de crises, (Lenarčič) et aux Partenariats internationaux (Urpilainen), sur les récentes attaques au Niger, Burkina Faso et Cameroun.

The Delegation of the European Union to the Republic of Moldova is looking for a Strategic Communication Press and Information Officer in the Political, Press and Information Section.

Languages:

The Delegation of the European Union to the Republic of Moldova is looking for a Strategic Communication Press and Information Officer in the Political, Press and Information Section.

Languages:

Sot, Komisioni, në emër të BE-së, miratoi Memorandume Mirëkuptimi (MM) për programet e Ndihmës Makro-financiare (NMF) me tetë partnerë. Marrëveshjet janë pjesë e paketës NMF prej 3 miliardë eurosh për tetë partnerë të zgjerimit dhe fqinjësisë , që synojnë t’i ndihmojë ata të kufizojnë pasojat ekonomike të pandemisë së koronavirusit.

Languages:

As of today, the Commission, on behalf of the EU, has agreed Memoranda of Understanding (MoU) on macro-financial assistance (MFA) programmes with eight partners. The agreements are part of the €3 billion MFA package for ten enlargement and neighbourhood partners, aimed to help them limit the economic fallout of the coronavirus pandemic.

Languages:

Pages