European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 79011 - 79020 of 92060

Në eventin e mbylljes së projektit të binjakëzimit të Financuar me fondet e BE-së Z. Arben Ahmetaj, Ministër i Financave të Shqipërisë, Zj. Romana Vlahutin, Ambasadore e Delegacionit të Bashkimit Evropian, Z. Johann Sattler, Ambasador i Austrisë, Z. Bernard Fitoussi, Ambasador i Francës dhe Z.

Languages:

Statement by the Spokesperson on the Presidential elections in the Republic of Moldova

Pages