European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 54071 - 54080 of 70341

The EU expresses the highest appreciation for the diplomatic engagement of the U.S. Embassy in Tirana and, in particular, of the U.S. Ambassador to Albania, H.E. Mr Donald LU.

The EU and the U.S. cooperate closely to support the people of Albania in the creation of a fully independent, accountable, impartial and professional judicial system.

The imminent launch of the International Monitoring Operation, which as from next week will oversee the vetting of judges and prosecutors, is another concrete shared commitment of the EU and the U.S

Languages:

BE shpreh vlerësimin më të lartë për angazhimin diplomatik të Ambasadës së SHBA në Tiranë dhe në veçanti të Ambasadorit të SHBA, Sh.T. Z. Donald LU.

BE dhe SHBA bashkëpunojnë ngushtë për të mbështetur popullin shqiptar në krijimin e një sistemi gjyqësor plotësisht të pavarur, të përgjegjshëm, të paanshëm dhe profesional.

Nisja e menjëhershme e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, i cili që prej javës së ardhshme do të mbikëqyrë rivlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve, është një tjetër angazhim i përbashkët BE SHBA.

Languages:

En el marco del apoyo sectorial que brinda la Unión Europea a Bolivia a la lucha contra las drogas se entregó equipamiento

Joint Communiqué following the EU-Peru High level Political Dialogue

Languages:

Comunicado conjunto tras el Diálogo Politico de alto nivel Perú-Unión Europea

Languages:

Realiza-se no dia 6 de Fevereiro, segunda-feira próxima, pelas 9 horas, na Assembleia Nacional Popular (ANP), uma Conferência Internacional sobre os Direitos Humanos. A iniciativa enquadra-se no âmbito da execução do projecto “Observatório dos Direitos”, assente numa parceria entre a Liga Guineense dos Direitos Humanos (LGDH) e duas instituições portuguesas, uma ONG, a ACEP, e um centro de investigação universitário, o CESA.

Pages