European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 57131 - 57140 of 69113

Jemi të lumtur të njoftojmë se sot është publikuar Thirrja për Propozime Erasmus+  2017.

 

Erasmus+ ofron mundësi për lëvizje të arsimit të lartë dhe projekte bashkëpunimi me partnerë evropianë. Tashmë është hedhur Thirrja për Propozime me afate në shkurt 2017. 

 

Jeni të interesuar të merrni pjesë si institucion?

 

Languages:

On 24 October 2016, a group of 5 young professionals working for the Albanian public administration will commence a 3 weeks executive programme in the prestigious Sciences Po in Paris. They make part of a group of overall 30 young civil servants from the 6 Western Balkan countries (Albania, Bosnia & Hercegovina, Montenegro, the former Yugoslav Republic of Macedonia, Kosovo* and Serbia). The programme is funded by the European Union under the project "EU Scheme for Young Professionals in the Western Balkans" (http://eu4wb6.com/).

Languages:

Më 24 tetor 2016, një grup prej 5 profesionistësh të rinj që punojnë për administratën publike shqiptare do të nisin një program ekzekutiv 3 javor në Institutin prestigjioz “Sciences Po” në Paris. Ata janë pjesë e një grupi prej 30 nëpunësish të rinj civilë nga 6 vende të Ballkanit Perëndimor (Shqipëria, Bosnja & Hercegovina, Mali i Zi, ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë, Kosova* dhe Serbia). Programi financohet nga Bashkimi Evropian në kuadrin e projektit "Skema e BE-së për Profesionistët e Rinj në Ballkanin Perëndimor" (http://eu4wb6.com/).

Languages:

On 18 October, Ambassador Lenoir together with EU Ambassadors visited the Incident and Emergency Centre of the IAEA.

يتمحور موقف الاتحاد الأوروبي حول ضرورة تحقيق السلام الدائم من خلال إجراء مفاوضات لحل قضية القدس وجعلها عاصمة مستقبلية للدولتين كلتيهما

تشكل المنطقة ج ما يزيد عن 60% من مساحة الضفة الغربية، وفي الوقت ذاته تمثل احتياطي الأراضي والموارد الطبيعية الرئيسي للدولة الفلسطينية المستقبلية وهي منطقة بالغة الأهمية لإمكانية تطبيق حل الدولتين.

تضم فلسطين تقاليد ثقافية ثرية للغاية تعكس التنوع الاجتماعي والاقتصادي والديني والجغرافي لشعبها.

Productive Eastern Partnership Panel on cooperation in the area of Common Security and Defence Policy (CSDP) convened for the 7th time in Brussels on 14 October 2016. It gathered some 60 representatives from all six Eastern Partners (EaP) countries (Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, R. of Moldova, and Ukraine), EU institutions (EEAS, DG NEAR, the European Parliament, and the European Economic and Social Committee) and EU Member States. The Panel was chaired by Crisis Management and Planning Directorate – Ms Clara Ganslandt, Head of Common Security Defence Policy, Partnerships and Agreements Division.

Pages