European Union External Action

 

EEAS RSS Feeds

Displaying 81741 - 81750 of 91988

Mirëdita të gjithëve,

Më lejoni të filloj duke thënë që jam e nderuar dhe me entuziazëm po e marrë detyrën e re si Shefe e Zyres së BE-së dhe Përfaqësuese e Posaçme e BE-së.

Po e them këtë duke e pasur në mendje përvojën time shtatë vjeçare në procesin negociator të vendit tim Bullgarisë me Bashkimin Evropian. Prandaj, ajo që i thashë Kryeministrit është se e njoh shumë mirë se çfarë pune të vështirë keni para vetes por që unë jam shumë e gatshme të ju përkrah pa rezervë në këtë proces.

Languages:

Press statement by Head of EU Office/EUSR Nataliya Apostolova following her meeting with Prime Minister Isa Mustafa (13/09/2016)

Dobar dan svima.

Dozvolite mi da počnem tako što ću da kažem koliko sam počastvovana i entuzijastična da preuzmem novo radno mesto kao šefica Kancelarije EU na Kosovu i Specijalna predstavnica EU (SPEU).

I to kažem imajući na umu sedam godina iskustva u procesu pregovora moje zemlje Bugarske sa Evropskom unijom. Dakle, rekla sam premijeru da vrlo dobro znam koliko Vas težak posao očekuje i veoma sam spremna da svim srcem pomognem u tom zadatku.

Languages:

La délégation officielle du Togo a joué un rôle constructif dans les négociations de la COP21 à Paris et de nombreux acteurs institutionnels et non étatiques restent largement mobilisés.

"Malgorzata Wasilewska has been appointed as Head of the European Union Delegation to Jamaica, Belize, Bahamas, Turks and Caicos Islands and the Cayman Islands."

A seminar, entitled "What do Vietnamese business community know about the EU-VN Free Trade Agreement and how they are prepared for it", took place on 13 September under the organisation of the Delegation of the European Union to Vietnam (EU) in collaboration with the Vietnam Chamber of Commerce and Industry's Da Nang Branch.

Languages:

Statement by the Spokesperson on the parliamentary elections in Belarus

Pages